Henny Reistad fra Bærums Verk løftet Champions League trofeet

Postet av Lommedalens IL den 31. Mai 2021

Henny Reistad fra Bærums Verk sikret klubbens første mesterliga-tittel

En sulten Henny Reistad herjet i søndagens mesterliga-finale mot Brest. Med hele 12 scoringer leverte Verket-jenta en suveren kamp fra start til slutt. Vipers vant tilslutt 34 - 28. Etter kampen legger ikke ekspertene skjul på hva de mener om jenta fra Bærums Verk. Verdens beste, idrett fra en annen planet, MVP, var bare noen få komplementer Henny fikk etter seieren.


Budstikka
- Omtales som verdens beste 


Vi gratulerer Henny med en strålende prestasjon og ønsker henne lykke til videre med ny klubb fom neste sesong. Henny drar videre til Danmark og Esbjerg. Vi har vært så heldige og fått en liten kommentar fra en stolt styreleder og far, Ole Reistad om Henny;

"Henny har spilt mer håndball i Helsethallen enn noe annet sted i verden, og for den saks skyld fotball på banene her på Bærums Verk og i Lommedalen, som hun alltid holdt på med i parallell. Idrett har vært og er venner, glede og også sorg, også har den blitt til noe mer de siste årene. Det å vinne noe som helst tok det mange år før det skjedde, så de mange dagene i Helsethallen og Lommedalshallen, tidlig og sent, er mer enn noe annet det dette er. Akkurat det er jo ganske artig å tenke på når vi prøver å bygge klubb, miljø  og interesse på best mulig måte for alle her hvor vi bor."

                       Bilde: Svein André Svendsen NHF


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.