Bærum Topphåndball - Det store jenteløftet

Postet av Lommedalens IL den 13. Sep 2019

Bærum Topphåndball

Det store jenteløftet 

Det er med stor glede vi nå kan informere om at vi har avtalt å bli en del av Bærums nye storsatsning, Bærum Topphåndball, som vil gi det største jenteløftet i Bærumshåndballen noensinne.

Prosjektet er allerede godt i gang gjennom 1. og 2. divisjonssamarbeidet med Haslum og Stabæk.

Alle klubbene i Bærum har sagt seg positive til dette prosjektet som må sies å være det mest spennende samarbeidsprosjektet i norsk håndball!

Hovedmålene for Bærum Topphåndball er:

  • Øke antall spillere og interessen for håndball i Bærum
  • Redusere frafallet av barn og ungdom i alderen 14-18
  • Løfte håndballkompetansen blant trenere og ledere
  • Høyne det sportslige nivået på spillere og lag
  • Bærum skal ha et felles eliteserielag, samt gode lag i årsklassene Bring og Lerøy i flere klubber

Et viktig prinsipp i dette samarbeidet er at alle klubbene er likeverdige i Bærum Topphåndball og det blir etablert en styringsgruppe med representanter fra alle klubbene som felles skal utarbeide en økonomisk modell og danne “styret” i Bærum Topphåndball.

Gjennom et tett samarbeid med alle klubbene i Bærum, som forplikter seg til å følge de regler og retningslinjer man blir enige om, vil vi kunne få flere jenter til å spille håndball lengre, hindre frafallet, planlegge langsiktig med årskullene i samarbeid med de andre klubbene, skape utviklingsarenaer for spillerne, etablere et elitelag i Bærum, ha gode Bring/Lerøy lag og ikke minst gjøre håndball til den beste og morsomste fritidsaktiviteten for barn, ungdom og voksne i Bærum!

I dette samarbeidet forventes det at alle jentegrupper i potensielle medlemsklubber er lojale til håndballen i Bærum og ikke involverer seg i klubber utenfor kommunen

Bærum Topphåndball er uansett etablert, og ved å være med fra starten har vi en unik mulighet til å være med å påvirke fremtiden for jentehåndballen i Bærum og Vestre Bærum LIL!

Vi gleder oss til veien videre for Bærum Topphåndball og de positive effektene dette vil ha for jentehåndballen i Bærum og ikke minst for vår klubb Vestre Bærum LIL.

 

Med hilsen

Odd Arne Marsteinstredet

Styremedlem Lommedalens IL/Sportslig ansvarlig

Kontaktpersoner  VB LIL:

Odd Arne Marsteinstredet – tlf. 41424312

Rolf Kjølstad – tlf. 91316761


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.