J15 - topp 4!

Postet av LIL J02 den 28. Apr 2018


Da er sesongen også over for J15 som avsluttet med semifinale i nivå 2 sluttspillet i Oppsal Arena lørdag 28.april.

Sesongen for J15 startet 2.september 2017 med kamp mot Bækkelaget i Lommedalshallen for LIL 2 og Bygdø Monolitten 17.september. Deretter er det spilt 30 seriekamper for begge lagene.

J15 gjorde også sakene godt i Regionscupen hvor alle deltar uansett nivå i serien. Lommedalsjentene endte til slutt opp med tap i 1/8 delsfinalen mot Eidsvold IF. 

LIL 2 endte med 7 poeng, og sterke kamper mot Haslum, Fjellhammer, Bøler og ØHIL. LIL 1 endte på 2.plass etter 11 seire, ett uavgjort og kun fire tap. Sluttspillplassen ble sikret etter seier mot Jardar/Nesøya i nest siste seriekamp. En god uavgjortkamp i siste serierunde ble til 23 poeng og kvartfinalespill i sluttspillet.


Totalt har begge lagene scoret 601 mål i seriespill i år. Det er et snitt på 20 mål pr.kamp. 

LIL 1 til kvartfinalen mot Halden.

Før Lommedalsjentene kunne ta turen til Oppsal Arena og sluttspillhelg måtte Halden overvinnes hjemme i Lommedalshallen. Kampen ble spilt 22.april og etter en tett og jevn kamp kunne jentene juble for seier med fire mål og plass i Sluttspillfinalene i Oppsal Arena.


Oppsal Arena er kamparena for Nivå 2 sluttspillsfinalene. 


Lørdag 28.april ble det semifinale mot Oppsal. Et lag jentene slet skikkelig med høsten 2017 og klarte oss bedre mot våren 2018. 

Jentene var enige om uansett utfall skulle man nyte atmosfæren og stemningen av å være i en arena med semifinaler i sluttspillet. Man skulle gå ut å ha det gøy på håndballbanen. 

Det ble tap mot et meget godt Oppsal-lag, men vi spilte en meget god 2.omgang hvor jentene scoret 12 mål og ga Oppsaljentene kamp.

Til slutt ble det tap 18 - 30 og finalen blir mellom Oppsal og Nordstrand.

Uansett har jentene levert en kjempesesong og prestert solide resultater på håndballbanen samtidig som de alltid viser innsats, humør, lagfølese og fighting spirit!

Sesongen 2017 - 2018 er slutt, Lommedalsjentene endte som topp 4 i Region Øst av over 60 lag i seriespill. All honnør til jentene!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.