J02 til Sluttspill

Postet av LIL J02 den 6. Mar 2018

Bilde er fra en kamp mot Bækkelaget. Foto Ketil Fodstad

Avgjørende kamp mot Jardar/Nesøya

Lommedalsjentene møtte tirsdag kveld Jardar/Nesøya til kamp i Combihallen og jentene måtte vinne kampen for å sikre en topp 2 plassering som ga 1/8 deslfinale og sluttspill i Region Øst.

Med Asker og Snarøya jagende bak på tabellen, så var det 2 poeng som gjaldt for ikke å være avhengig av andre resultater. Jentene kunne avgjøre dette selv.


Seriespillet 2017/18

I seriespillet for laget i avdeling 45 som startet 17.september borte mot Bygdøy/Monolitten har J02 spilt 14 kamper, vunnet 10 og tapt 4 som gjorde at de før kampen mot Jardar lå på den viktige 2.plassen. 

Jentene har slått Snarøya to ganger, ett lag som kom til Sluttspillet i fjor. 

J02 har i år hatt to lag i seriespill, og laget jentene har i avdeling 41 spilte to meget gode kamper lørdag og mandag. Vi var nære på å slå Nordstrand 2 på lørdag, og spilte så en god kamp mot ØHIL mandag hvor det ble seier med fire mål. 

Totalt har begge lagene spilt 30 kamper denne sesongen, inkludert Regionscupen der laget kom helt til 1/8 delsfinalen.


Jardar/Nesøya - Lommedalen 19 - 33

Det ble en spennende start på kampen hvor jentene lå under fra start men tok raskt grep om kampen og viste godt og hurtig angrepsspill. Til pause sto det 14 - 11 til Lommedalen. Vi ble enige om enda større aggressivitet i forsvar, skape brudd, få tak i ball og rushe. Samt enda større balltempo i angrep. Jentene leverte varene til de grader og vant kampen til slutt med 14 mål. En solid innsats av jentene som nå er klare for sluttspillet uavhengig av hvordan Asker og Snarøya gjøre det i sine siste kamper.


En solid honnør til en flott gjeng med håndballjenter som har jobbet hardt for dette i lang tid. Et lag med godt humør, alltid god innsats og supert samhold. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.