Sluttspill jenter 12 i Fredrikstad Cup

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 16. Mai 2016

Det var to tente lag som var klare til kamp i dag tidlig. Første ut var lag 2 som skulle spille 8-dels finale i B-sluttspillet mot Borre. Lommedalsjentene viste fra første minutt at de skulle styre denne kampen og vant komfortabelt 10 – 4. Lag 1 hadde spilt seg frem til 8-dels finale i A-sluttspillet og møte et toppet Fjellhammer lag. Det ble svært spennende og lagene fulgte hverandre hele veien, og det måtte ekstraomganger til etter 9 – 9 ved fulltid. Det ble en hektisk avslutning og Fjellhammer trakk til slutt det lengste strået og vant 11 – 10, til stor skuffelse for jentene fra Lommedalen.

I kvartfinalen møte Lag 2 Frogner. Det ble igjen en spennende kamp, og lagene fulgt hverandre tett. Det var en svært lykkelig gjeng med Lommedalsjenter som avgjorde kampen i nesten siste sekund og vant 5 - 4.

I semifinalen var Skiptvet motstander. Lommedalsjentene begynte nok å bli litt slitende og følte nok også en lang cuphelg med mange inntrykk. De kom dessverre tidlig bakpå mot raske Skiptvetjenter og når skuddene i tillegg oftere traff treverket enn nettmaskene så ble det vanskelig. Jentene tapte kampen 9 – 6.

Det har vært en kjempeinnsats av alle jentene på begge lag, som deltok for første gang i Norges største håndballcup. Vi gleder oss til fortsettelsen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.