Sterk prestasjon av J04 i Norges største Håndballcup!

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 21. Mai 2018


Lommedalens IL stilte med J04 og J02 i Fredrikstad Cup i år.

J04 stilte med 13 jenter som for tredje året på rad deltok i Fredrikstad Cup. I år var det over 80 lag som deltok, og J04 klassen var den klart største på hele turneringen!

Jentene viste gjennom hele helgen strålende innsats, meget godt humør og en heiagjeng på benken andre lag skulle bli misunnelige på. Med seks innbyttere i hver kamp viste jentene at uansett hva som skjedde så var det laget som gjorde det sammen!

Med sosialkomiteen i front med Annika, Hanne og Hanne Sofie som "Skolesjefer" ble det en super overnatting og god team building for jentene.


Vi satte mål før kampene, og et av målene var å være raske ut av startgropen slik at vi ikke måtte "hente" oss inn igjen.

Dette løste de til fulle, og med Usain Bolt start ut i første kamp mot Oppsal 3 så ikke jentene seg tilbake før det sto 16-9 til Lommedalen. 

De to første kampene ble spilt i Borgehallen lørdagen, og kort tid etter ble det ny kamp mot Kodal. Nok en gang full trøkk fra start og det ble ny seier 12 - 6. Da var det klart at det kun var opp til jentene om det ble A eller B-sluttspill.

Søndagen startet på utebanene på Merkur under strålende sol og skyfri himmel. Nå skulle kreftene måles mot et av Regionens beste lag, Ull/Kisa. Igjen var det klampen i bånn fra start og vi holder Ull/Kisa til uavgjort de første 13 minuttene, men vi fikk noen balltap som de straffet oss på og rushet inn ledelsen og til slutt seieren de siste minuttene. Alt i alt en kjempekamp av jentene mot laget som kom på 3.plass i A-sluttspillet i serien.

Da ble det skjebnekamp mot Øyestad fra Arendal om det skulle bli A eller B-sluttspill. Heltente jenter hadde bestemt seg for igjen å kjøre hardt fra start. Det var ikke noen tvil, 16-5 på 20 minutter forteller alt om styrkeforholdet i kampen. 

Glade jenter etter seieren mot Øyestad:


Da ble det 1/16 dels finale mot Lørenskog som vant serien etter jul, men som vi slo i Lommedalshallen som eneste lag i seriespillet. 

Det var et revansjesugent Lørenskog som stilte til start mot Lommedalsjenter som virkelig ville være et døgn til på cupen.

Det ble en knokkelkamp av dimensjoner, totalt fire utvisninger, gule kort og knallharde taklinger. Lagene vekslet på å lede, og vi gikk til pause med uavgjort 7-7. (Sluttspillet ble spilt 2x12)

Så tettet jentene solid igjen i forsvar, ledet av strålende målvaktsredninger som gjorde at jentene til slutt vant 10-7. Lørenskog scoret ikke ett mål i andre omgang! En kjempekamp, og nytt døgn på skolen.

Mandag morgen, 1/8 delsfinale mot Kråkerøy som vi har møtt flere ganger før med både tap og seier. Vi visste det ble en tøff kamp. 


Det ble det også, tett og jevnt hvor lagene byttet på å lede, før Kråkerøy ble for sterke på slutten og rykket fra.

Da var Cup-eventyret i Fredrikstad Cup over for denne gang, vel vitende at J04 ble topp 16 i Norges største Håndballcup, ga finalelaget Ull/kisa kamp til døren og at jentene virkelig har vist lagånd og figthing spirit!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.