J13 til A-sluttspill i Partille Cup

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 6. Jul 2017


Det var knyttet stor spenning til siste kampen i gruppespillet mot Gustavsberg. I utgangspunktet var det slik at den som vant kampen gikk til A-sluttspill, og de som tapte gikk til B-sluttspill.

Det kan nok ha vært litt nerver som spilte inn, men Lommedalen gikk raskt opp i føringen etter straffe i starten av kampen. Deretter førte Lommedalen nesten hele første omgang til Gustavsberg scoret et par kjappe på slutten og gikk til pause med ett måls ledelse.

Det ble en målfattig kamp som Gustavsberg til slutt vant med 10-8, men Lommedalsjentene kjempet tappert. Skuffelsen var stor rett etter kampen, men skuffelsen forsvant som dugg for solen da Lommedalen gikk forbi på målforskjell - så da blir det A-sluttspill likevel, fredag 7/7!


"Dødens gruppe" - tre lag kjempet om A-sluttspill, Lommedalen trakk det lengste strået...eller kjempet seg til den siste plassen...Oppvarming før kampen...

Det er ikke mange lag fra Lommedalen som tidligere har gått til A-sluttspill i Partille Cup, så det er uansett en stor prestasjon som jentene skal være veldig godt fornøyd med!

Da blir det 1/32 dels finale mot Skøvde 1 i fredag kl. 11.25 på Heden, hjertet i Partille. Supporterne stiller og heier jentene frem, og de som er hjemme krysser fingrene for en god kamp!

Vi ønsker lykke til!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.