Første dag av Fredrikstad Cup 2017

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 3. Jun 2017

Fredrikstad Cup er nå i gang og over 10000 deltagere fra 706 lag skal spille 2000 kamper i løpet av helgen. Lommedalen stiller med to jevne lag i jenter 13.

Lommedalen 1 møtte et godt Skogstrand lag i sin første kamp. Jentene fra Dalen brukte som vanlig litt tid før det skjønte at kampen var i gang og lå under 2 – 6 etter de første 5 minuttene. Utover i kampen viste jentene hva som bor i dem og de jobbet seg inn i kampen igjen. Da det var mindre enn 1 minutt igjen av kampen, utlignet jentene for første gang i kampen, på stillingen 11 – 11. Det ble dramatisk i sluttsekundene og da tiden var ute, fikk Skogstrand frikast. Det frikastet gikk heldigvis i muren og jentene kunne juble for en fantastisk opphenting!

Jentene på Lommedalen 1 løp Mjøndalen i senk i sin andre kamp og resultatet ble hele 16 – 4 til våre jenter.

Lommedalen 2 fikk en god start på cupen og vant dagens første kamp mot Kråkerøy 6 -5 etter en god innsats. I deres andre kamp for dagen møte de fysisk sterke jenter fra Furuset som må regnes som et av de lagene som er favoritter til å vinne hele turneringen. Etter at jentene kom bakpå 5 – 0, viste de en fantastisk arbeidsmoral og kjempet seg inn i kampen igjen. Respekten var borte og plutselig satt skuddene, de kjempet som helter i forsvar og de var veldig nære med å lykke med å ta inn forspranget på stillingen 8 – 7 til Furuset. Dessverre holdt det ikke hele veien inn og det endte med tap 9 – 7, men all ære til jenten for en fantastisk kamp.

Begge lagene har fortsatt gode muligheter til å nå A – sluttspillet, det blir spennende å følge dem i kampene i morgen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.