Vil du bidra til å utvikle «Lommedalen Breddeidrettssenter»?

Postet av Lommedalens IL den 21. Des 2017

«Lommedalen Breddeidrettssenter»

Et ambisiøst og framtidsrettet byggeprosjekt – «Lommedalen Breddeidrettssenter» – er under oppseiling og utvikling i regi av Lommedalens Idrettslag. Vi trenger flere til å dra lasset videre sammen med oss – vil du være med? Selv om prosjektet ennå ikke er behandlet  av årsmøtet i Lommedalens IL, ønsker vi å være best mulig rustet til arbeidet som ligger foran oss.

Grunntanken i prosjektet er at vi skal skape fremtidens aktivitetsbaserte samfunnshus som det naturlige og vitale samlingsstedet for Lommedalens innbyggere i alle aldre, fundert på fysisk aktivitet, kultur, entreprenørskap, tilhørighet og samhold.

Bygget på over 4000 m2 skal inneholde areal til aktiviteter av ymse slag, inkludert basketball, innebandy, volleyball, futsal, håndball, tennis, bordtennis, golf, trampoline, motorikk/turn, klatring, samt flere treningssaler og styrkerom. Men det skal også være rom for «ikke-idrett», for eksempel foto/video, musikk, teater, cafe/mingleområder, entreprenørskap, kortreist kontorfellesskap for voksne, og forhåpentligvis også noe for helsefagfolk som (fast)leger og fysioterapeuter.

Les også budstikkas artikkel: "Vil samle ungdommen i dalen".

For tiden har vi en spørreundersøkelse blant barn/ungdom i Lommedalen/på Bærums Verk for å kartlegge ønsker og behov som disse ser i dag. Undersøkelsen kan tas her: https://goo.gl/forms/sEPUHNRuq...

For noen dager siden fikk vi den gledelige nyheten at Sparebankstiftelsen støtter prosjektet med 1mill kr. Pengene skal i all hovedsak gå til utstyr og interiør. Så før vi får dratt nytte av denne gaven, må det gjøres et godt stykke arbeid langs flere akser.


Vi trenger folk til å jobbe med blant annet finansiering, dialog med Bærum kommune, prosjektering, informasjon og forretningsmodeller. Har du lyst til å bidra eller har spørsmål til dette, er det bare å ta kontakt med prosjektleder Kjetil Røine (95201355 / kjetil.roine@gmail.com).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.