Endelig er håndballsesongen i gang. J04 har i år to lag påmeldt et i nivå en og et i nivå to.

Disse spiller i region øst i regionsserien - J13 -1 og J13 -2.

Lommedalen 2

Vi ønsker jentene lykke til med årets sesong.

J13 til A-sluttspill i Partille Cup

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 6. Jul 2017

Det var knyttet stor spenning til siste kampen i gruppespillet mot Gustavsberg. I utgangspunktet var det slik at den som vant kampen gikk til A-sluttspill, og de som tapte gikk til B-sluttspill.

Det kan nok ha vært litt nerver som spilte inn, men Lommedalen gikk raskt opp i føringen etter straffe i starten av kampen. Deretter førte Lommedalen nesten hele første omgang til Gustavsberg scoret et par kjappe på slutten og gikk til pause med ett måls ledelse.

Det ble en målfattig kamp som Gustavsberg til slutt vant med 10-8, men Lommedalsjentene kjempet tappert. Skuffelsen var stor rett etter kampen, men skuffelsen forsvant som dugg for solen da Lommedalen gikk forbi på målforskjell - så da blir det A-sluttspill likevel, fredag 7/7!

"Dødens gruppe" - tre lag kjempet om A-sluttspill, Lommedalen trakk det lengste strået...eller kjempet seg til den siste plassen...

Oppvarming før kampen...

Det er ikke mange lag fra Lommedalen som tidligere har gått til A-sluttspill i Partille Cup, så det er uansett en stor prestasjon som jentene skal være veldig godt fornøyd med!

Da blir det 1/32 dels finale mot Skøvde 1 i fredag kl. 11.25 på Heden, hjertet i Partille. Supporterne stiller og heier jentene frem, og de som er hjemme krysser fingrene for en god kamp!

Vi ønsker lykke til!

J13 i Partille Cup, kamper på Heden og Liseberg

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 5. Jul 2017

J13 (J04) er for tiden i Gøteborg og representerer Lommedalens IL i Partille Cup. Det er mange lag fra Lommedalen som tidligere har vært deltagere i verdens største håndballcup, men denne sommeren er det kun J13 som har tatt turen. Med 14 puljer og nærmere 90 lag i J13 fra Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Belgia, Færøyene, Russland, Kenya og Brasil kan man trygt si at dette er en stor internasjonal turnering!

11 av spillerne fra laget er på plass og hadde en noenlunde brokete tur til Gøteborg, med påfølgende stridig natt på skolen hvor de sover.

Det første først, kø på veien til Gøteborg på grunn av bilulykke noe som medførte forsinkelse til skolen hvor man skulle overnatte. Deretter ble jentene vekket midt på natten fordi tyverialarmen gikk av - så, alle mann ut!

Bussturen til Heden hvor alle våre kamper spilles ble også en broket affære med punktering på bussen og skifte av buss.

Tirsdag 4. juli på selve bursdagen til Dronning Sonja og nasjonaldagen til USA skulle det spilles to kamper mot henholdsvis Skövde og Kärra. Kampene går på Heden, midt i Gøteborg og er selve hjertet i Partille Cup.
Det ble dessverre to tap med 9-12 (Skövde) og en tung kamp mot Kärra (4-18)!

Da ble kvelden bedre med tur til Liseberg og litt gevinster for å få opp humøret igjen. Se øverste bilde :-)

Onsdag skulle tapene revansjeres og det var et helt annet Lommedalslag som gikk på banen, med innsats, godt spill fremover og ikke minst knallhardt forsvar bakover! Det ga resultater og det belgiske laget HC Eynatten-Raeren ble slått 14-3 før Son ble et nummer for svake for fremadstormende Lommedalsjenter med sifrene 14-6. 28 mål og kun 9 i mot på to kamper lar seg høre!

Torsdag 6.juli går siste innledende kamp som avgjør om Lommedalen går til A-sluttspill eller B-sluttspill!
I skrivende stund ligger Lommedalen på den viktige tredjeplassen som sikrer A-sluttspill, men kampen mot Gustavsberg i morgen kl. 16.40 vil avgjøre hvilke av de to lagene som får A eller B sluttspill.
Følg med på tabellen her

Ettermiddagen ble brukt til bading i den svenske skjærgården, omtrent 15 minutter fra skolen. Deilig vann og tøffe jenter som tok en dukkert!

Følg med i morgen og se om hvordan det går med J13 i Partille Cup!

Midlertidige kampoppsettet for høsten 2017

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 17. Jun 2017

Håndball forbundet har nå lagt ut det midlertidige kampoppsettet for høsten 2017

Lommedalen Jenter 13 1 (Nivå 1)

Regionserien J13 avd 34

Lommedalen 2 Jenter 13 2 (Nivå 2)

Regionserien J13 avd 46

Det ser ut til å bli en spennende sesong, med gjensyn av mange lag vi kjenner godt fra før

Det er bare å glede seg, god sommer!

Første dag av Fredrikstad Cup 2017

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 3. Jun 2017

Fredrikstad Cup er nå i gang og over 10000 deltagere fra 706 lag skal spille 2000 kamper i løpet av helgen. Lommedalen stiller med to jevne lag i jenter 13.

Lommedalen 1 møtte et godt Skogstrand lag i sin første kamp. Jentene fra Dalen brukte som vanlig litt tid før det skjønte at kampen var i gang og lå under 2 – 6 etter de første 5 minuttene. Utover i kampen viste jentene hva som bor i dem og de jobbet seg inn i kampen igjen. Da det var mindre enn 1 minutt igjen av kampen, utlignet jentene for første gang i kampen, på stillingen 11 – 11. Det ble dramatisk i sluttsekundene og da tiden var ute, fikk Skogstrand frikast. Det frikastet gikk heldigvis i muren og jentene kunne juble for en fantastisk opphenting!

Jentene på Lommedalen 1 løp Mjøndalen i senk i sin andre kamp og resultatet ble hele 16 – 4 til våre jenter.

Lommedalen 2 fikk en god start på cupen og vant dagens første kamp mot Kråkerøy 6 -5 etter en god innsats. I deres andre kamp for dagen møte de fysisk sterke jenter fra Furuset som må regnes som et av de lagene som er favoritter til å vinne hele turneringen. Etter at jentene kom bakpå 5 – 0, viste de en fantastisk arbeidsmoral og kjempet seg inn i kampen igjen. Respekten var borte og plutselig satt skuddene, de kjempet som helter i forsvar og de var veldig nære med å lykke med å ta inn forspranget på stillingen 8 – 7 til Furuset. Dessverre holdt det ikke hele veien inn og det endte med tap 9 – 7, men all ære til jenten for en fantastisk kamp.

Begge lagene har fortsatt gode muligheter til å nå A – sluttspillet, det blir spennende å følge dem i kampene i morgen.

God økt i hallen for jenter 04, 05 og 06.

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 28. Mai 2017

En veldig god håndballøkt i hallen for 04, 05 og 06 jentene. Henny Reistad fra Stabæk lærte spillerne finter og vurderingsspill. Nyttig og lærerikt. Vi hadde også skuddtrening før vi spilte litt kamp med mixed lag på slutten av økten. Det hele ble avsluttet med lunsj i kafeen! Vilde fra J16, Eline og Mari fra J15 var også med som hjelpetrener.

Oppsummering av sesongen 2016/17

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 19. Mar 2017

Da er seriekampene ferdig for sesongen 2016/17 med to kamper i Lommedalshallen i dag søndag 19/3. En meget god kamp mot ØHIL, og en kamp mot Kjelsås vi ble enige om at vi glemmer så fort som mulig

Denne sesongen har vi spilt 33 seriekamper i nivå 1 og nivå 2, 4 kamper i IØR Cupen (nesten 80 lag) og kommet til kvartfinale. 12 kamper i Temaserien, 8 kamper i nivå 2 turneringer. Vi har spilt Nesjar Cup (Finale) og Fredrikstad Cup (Semifinale B sluttspill og 1/8 delsfinale i... A sluttspill)

En god og lang sesong er snart over og vi retter blikket mot sesongen 2017/18.
Vi trener som vanlig til uken (uke 12) og uke 13, og kommer til å starte spillersamtaler nå i mars.

Vi tar håndballfri i uke 14 og 15 (påske)

All honnør til jentene for denne sesongen. Idrettsglede, innsats, humør og stå på vilje! Lover godt for neste sesong

Ny sesong starter 1.mai.

Odd Arne

J12 i 1/8 finale i Indre Østfold Reisebyrå Cup

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 17. Jan 2017

I kveld var det duket for lokaloppgjør mot Stabæk i 1/8 finale i Indre Østfold Reisebyrå Cup for J12.

I årets cup deltar det 70 lag på dette alderstrinnet og jentene fra dalen har tidligere slått ut Ull/Kisa og Kråkerøy.

Kampene mot Stabæk er alltid jevne og spennende, så det var en fokusert gjeng med jenter som stilte til kamp. I første omgang fulgte lagene hverandre tett, men Lommedalsjentene klarte å kjempe seg til en to måls ledelse ved pause og ledet kampen 7 – 5.

Lommedalsjentene startet andre omgang i et forrykende temp og scoret jevnt og trutt, samtidig som de stengte sitt eget mål. Stabæksjentene ble mer og mer frustrert og klarte ikke å få ballen i mål før det hadde gått 14 minutter av annen omgang, på stillingen 14 – 6. Derfra og ut, kunne Lommedalsjentene kontroller kampen til en klar seier 16 – 8.

Vi gratulerer jentene og venter spent på hvem de skal møte i ¼ finalen.