Sponsoravtale Bærum Bygg og Graveservice A/S

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 11. Sep 2018

Vi har tegnet en sponsoravtale med Bærum Bygg og Graveservice A/S

De har ansvarsrett på graving, inkludert graving av kloakk og vei. De har også ansvarsrett på bygg, og kan bygge opp til 6-mannsbolig, samt god erfaring med betongarbeid.

Skal du pusse opp, kan de gi deg et tilbud på arbeid i henhold til norsk standard innen rehabilitering, nybygg, tilbygg, bad, kjøkken og betongarbeid.

Vi takker for tilliten og håper på et produktivt samarbeid.0 Kommentar

Sponsoravtale Norsk Rørteknikk AS

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 10. Sep 2018

Vi har tegnet en sponsoravtale med Norsk Rørteknikk AS 


De utfører kamera inspeksjon og rensning av vannrør.
Trase påvisning av rør og lekkasjesøk.


Vi takker for tilliten og håper på et produktivt samarbeid. 


0 Kommentar

Profier AS går inn og sponser jenter 04

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 7. Sep 2018

J04 har tegnet vi en sponsoravtale med Profier AS.  Deres målsetning er å være en ledende og ettertraktet samarbeidspartner i utvikling av eiendommer og eiendomsprosjekter. 

Avtalen vil gi oss en kjærkommen inntekt til lagkassen. Vi gleder oss til å være gode ambassadører for et spennende selskap.


0 Kommentar

Haslum Cup i Lommedalshallen i helgen

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 18. Aug 2018

Haslum cup blir gjennomført i Lommedalshallen i helgen. Det er første gang Lommedalens Håndball er medarrangør for arrangsementet.

Haslum Cup har rekord i år med hele 346 påmeldte lag, gutter og jenter fra 9 til 18 år. Cupen spilles i 15 haller, fra Øraker i Oslo til Leikvollhallen i Asker, med Nadderud Arena som hovedsete for cupen.

Cupen er en skikkelig dugnad, det er J04 og J02 som står for arrangementet - Vi er helt avhengig av innsats fra spillere og foreldre i kiosker, billettsalg, kakebaking og vaffelsteking - stor takk til alle som bidrar på ulike nivåer. Dette gir oss verdifull inntekt til lagskassene, så støtt opp og ta turen til Lommedalshallen i helgen, her er det kamper fra morgen til kveld både lørdag og søndag.0 Kommentar

Lommedalen J04 starter blogg

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 30. Jun 2018

I inneværende sesong har Spond, Facebook, LIL hjemmeside og Min Håndball blitt benyttet som kommunikasjon og informasjonskanal. Det gjør det vanskelig å få med seg og finne tilbake til informasjon som er gitt tidligere. Vi ønsker å samle informasjon til ett sted og har derfor laget en egen blogg hvor man kan abonnere på nyhetsoppdateringer.

Bloggen finner du her på denne adressen:

http://lommedalenhandballj2004.blogspot.com/

Legg inn mailadressen din i bloggen vår så blir du oppdatert når vi legger ut nyheter0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline