Fotballakademiet - Høstsesong

Postet av Lommedalens IL den 4. Aug 2022

Akademiet er klar for høstsesongen og påmeldingen er endelig åpent.
ÅPENT FOR NYTT KULL 2015!

Oppstart 29. August, frem til 2. Desember - Kl: 13.00 - 16.30

Treningene vil foregå ute på Lommedale KG Øvre.

Treningsdager: Mandag, onsdag og fredag på Lommedalen KG Øvre.

Treningene vil starte 14:30 og avslutter kl 16:00.

Åpent for alder: G/J2012-2015

 Stengt:

Høstferie uke 40

Trenerteamet

Erik Benjaminsen - Sportslig leder

Waqas Afgan - Sportslig ansvarlig jentefotball

Azad Mohammadi - Trener

Massimo Miotto - Trener

William Hartmann - Trener


Priser

1.dag - kr.950,- i måneden

2.dager - kr.1200,- i måneden

3.dager - kr.1500,- i måneden

Transport

1.dag - kr.175,- i måneden

2.dager - kr.225,- i måneden

3.dager - kr.275,- i måneden

 

Facebookside der informasjon blir lagt ut:

https://www.facebook.com/groups/1410898175696825
Les årets LommedalsMagasin, digitalt!

Postet av Lommedalens IL den 27. Jul 2022

Endelig er årets lesestoff ute!

Vi håper de aller fleste har fått et eksemplar i postkassen og har blad gjennom årets magasin. I år vil Idrettslaget gå ut med Lommedalens-Magasinet digitalt. Dvs. at dere kan lese årets magasin på nett. Trykk på lenken nederst på siden, kok opp kaffen, ta frem skolebrødet du kjøpte på bakeren og kos deg med nyheter og informasjon om ditt lokale idrettslag.

I år kan du lese om saker som,

  • Besøk fra OL vinnere
  • Fotballfest i Lommedalen
  • 5 spørsmål til våre toppidrettsutøvere
  • Pocket Valley Cup
  • Varmestue prosjektet
  • Lommedalen - Mer enn bare idrett!

Klikk her for ditt eget digitale magasin

Lommedalsmagasinet_2022

Vi har en landslagsspiller blant oss

Postet av Lommedalens IL den 26. Jul 2022

Gratulerer til Celia Lind Halvorsen 

fra J2008 med uttak til J14-

landslaget!!!

Dette er første gang Norge tar ut et 

J14-landslag, og de skal spille 

turnering i Kroatia i august. Så vidt vi 

vet er det første gangen Lommedalen 

fotball er representert på et landslag. 

Vi er utrolig stolte, og ønsker Celia 

masse lykke til i Kroatia!


www.fotball.no/landslag/norge-jenter-15/2022/uttak-til-tidenes-yngste-landslag/Storfint besøk fra Aleksander A. Kilde

Postet av Lommedalens IL den 30. Jun 2022

Storfint besøk fra Aleksander A. Kilde

Den 15.juni fikk vi besøk fra alpintesset og lommedølingen, Aleksander A. Kilde. Idrettslaget setter utrolig pris på at du tar deg tid til å besøke din moderklubb. 

Ved ankomst hadde ordet spred seg utover Lommedalen, og barn, unge og voksne kom til klubbhuset i Lommedalen for å møte Aleksander. Det ble signert autografer på t-skjorter, alpintutstyr og på andre kreative måter. En ekstra overraskelse var det, da Aleksander sin kjæreste og alpinkjøreren Mikaela Shiffrin ankom sammen med revungen fra Lommedalen. Både Iphone og kulepenner ble kastet rundt, og alle besøkende fikk hver sin autograf og et bilde sammen med alpintparet.

Vi takker alle for oppmøte og gjorde denne dagen minneverdig. Også takk til Aleksander og Mikaela som tok seg tid til alle som stilte spørsmål og ønsket autografer. Vi ønsker dere alt det beste og masse lykke til for kommende sesong.

To RM-SØLV med inn i sommerferien

Postet av Lommedalens IL den 27. Jun 2022

TO FLOTTE RM-SØLV TIL 2007-ERNE
(Skrevet av Harald Grevskott)

Regionsmesterskapfinaler er stas. Spesielt når man har blitt snytt for RM-sluttspill to år på rad på grunn av covid.

Når man har spilt seg inn blant de fire beste i den aller sterkeste serien på hele Østlandet, er det 

ekstra stas å komme til et sluttspill der de fire beste lagene skal gjøre opp sitt mellomværende. 

Der ett lag til slutt står igjen som selveste regionsmesteren.07-lagene til LIL klarte altså ikke bare å komme til RM-sluttspillet, men til selveste RM-finalen både i jente- og gutteklassen i U15. Det har aldri skjedd før!

Så er det selvsagt litt surt å måtte avslutte en ekstra lang sesong med et tap. Det ble nemlig skjebnen til både gutte- og jentelaget i finalene. Men når man får ristet av des den første skuffelsen, må man jammen si seg strålende fornøyd med at både jentene og guttene våre er topp to i hele Region Øst! Gratulerer masse til alle spillerne, coachene, laglederne og støttespillerne på tribunen!


JENTENE TAR STEG

Jentene skulle opp mot den suverene serievinneren Kjelsås. Etter noen store tap for en tid tilbake, har LIL-jentene stadig krøpet nærmere Oslo-laget. I selveste finalen spilte de en av sine beste kamper. Lenge så det ut til at jentene skulle klare å ta steget fullt ut og svært overraskende slå favoritten fra Oslo.

Etter en forrykende start, ledet LIL hele 10-4 etter 1. periode, anført av sine fem ferske J15-landslagsspillere. Kjelsås kom imidlertid til hektene, og kampen jevnet seg ut. Så sent som et stykke ut i 3. periode var stillingen 23-23.

Men så fikk Kjelsås-jentene et skikkelig run. Da gikk lufta litt ut av LIL-jentene, og motstanderen fikk opparbeidet en avgjørende ledelse. Siste periode ble ganske jevnspilt (12-15), men sifrene ble likevel til slutt 63-37 i Kjelsås' favør. Men aldri har Lommedals-jentene vært nærmere!

Coach Harald Laugen har en svært enkel forklaring på det som skjedde:

 - Vi roterte på spillerne slik at alle fikk spille, mens Kjelsås toppet laget. Vi vil investere i alle spillerne slik at vi har med flest mulig til de neste sesongene.

Rene ord for penga! All honnør til coach-teamet som tar denne type avgjørelser! Vi gleder oss allerede til U16-NM neste år, der Lommedalen blir en av favorittene!


BERG-OG-DALBANE FOR GUTTA

Guttene møtte på sin side et noe svekket Bøler-lag grunnet skader. Med fullt lag slo Bøler LIL-gutta med bare 2 poeng - helt i sluttsekundene - for noen uker siden, så dette var en god mulighet for gutta fra dalen.

Men dessverre var ikke spillerne ikke klare fra start og røk direkte på stygge 0-11. Etter dette våknet LIL-gutta litt til live, men måtte registrere at det lyste 15-35 på tavla litt ut i 2. periode. Da så det mørkt ut.

Men Lommedals-gjengen - med tre ferske G15-landslagsspillere i troppen - hadde ikke tenkt å gi seg. Endelig satte gutta fram brystkassa og startet en fantastisk opphenting. Sakte, men sikkert tok de innpå et Bøler-lag som så mer og mer nølende ut.

Et stykke ut i 3. periode tok Lommedalen ledelsen for første gang med 44-43, altså 29-8 i denne perioden. Da trodde de fleste supporterne at dette skulle gå veien.

Men Bøler kan aldri avskrives. De kom tilbake, og kampen sto lenge og vippet. Dessverre falt LIL-gutta litt ut av det fine lagspillet de viste under opphentingen. Det straffet seg, og da kampen ebbet ut, sto det 68-60 i Bølers favør på tavla.

En svært skuffet LIL-gjeng måtte konstatere at den aller siste kampen før sammenslåingen med EB-85, endte med tap. Ekstra surt var det fordi laget stort sett har slått erkerival Bøler i de få kampene som ble spilt under koronaen. Så det er ikke usannsynlig gutta kunne fått meg seg både én og to RM-titler hvis disse sesongene hadde blitt avviklet som normalt.

Med finalen litt på avstand, må gutta like fullt si seg svært fornøyd med innsatsen i årets sesong, som altså innbefatter gull i Bærum Open, bronse i Södertälje Open, 7. plass i G16-NM (en årsklasse opp) og gull i Pirates cup!

Vi gratulerer nok en gang med to flotte sølvmedaljer til 07-lagene!