Første kamp, Posisjoner og spanske chicos (gutter)

Postet av LIL J01 den 29. Jun 2017

I skrivende stund sitter vi på Pizzeria1900 i Granollers og venter på mat. Litt avslapning, mat og hygge før kamp nr. 2 senere i kveld.

Første kampen gikk av stabelen mot et dansk lag, SEIF som tidlig tok føringen i kampen og ledet 4-1 før jentene våknet og forsto at "oi, vi spiller kamp jo" :-)

Men, etter litt coaching i verdensklasse av Markus og kollektiv oppvåkning så begynte jentene å bite fra seg og vi gikk til pause med kun ett mål bak.

2. omgang ble en betydelig bedre affære, og det ble en uhyre spennende kamp som vi ledet ett minutt før slutt. Danskene klarte å bite seg fast siste minuttet og sikret uavgjort.
Totalt sett god start på turneringen. Men, inspirasjonen ble nok også hentet fra det spanske guttelaget som heiet på Lommedalen og ropte etter Christina da hun scoret :-)
Tror nesten vi skal hyre inn noen spanske guttelag som supportere resten av turneringen også...
Kun som supportere, kun som supportere...

Felles lagbilde etter kampen mot danskene...