Seier, Barcelona og Kebablunsj

Postet av LIL J01 den 1. Jul 2017

Håpet om sluttspill ble slukket før siste kampen i grunnspillet mot Snarøya da SEIF slo de suverene Catalanerne kampen før vi skulle i ilden. Så ble det bare æren og spille for, og det er det viktigste å spille for! Noe jentene også gjorde. Med spill med 1er ball uten klister ble det uvant for jentene, og vi mistenker en taktisk manøver av Snarøya som på forhånd hadde avtalt 2er ball med klister. Vel, den manøveren funket uansett like bra som å fyre opp grillen på vinteren for å smelte snøen....

Det ble en komfortabel seier mot Snarøya med 15-7 og godt å avslutte cupen med en seier!

Da er den sportslige delen over, og det blir sol og bading søndag. Og Yr.no melder om sol, sol og sol og da er det godt vi har funnet solfaktor 50 til Markus, da Trond Tjemsland har bedt oss passe på at han får smurt seg.

Vi har spilt fem kamper, to seire, en uavgjort og to tap. Alt i alt en ok sportslig uttelling, men sosialt har cupen vært til karakteren 6!

Stor takk til Manager Jon (ja, ny tittel) for å lede oss gjennom turen så langt. Manageren liker å planlegge og tar gjerne med seg vannbærer, miljøterapeut og koordinator Frode i diskusjonen om logistikken. Frode som han selv sier "Jeg tenker en time om gangen jeg vettu Jon"! Så da blir det en uslåelig kombinasjon med planlegging, impulsivitet og gjennomføringsevne.
En av de store diskusjonstemaene har vært hvor mange brødre av vår guide som finnes. Uansett blir han kalt for "han andre broren" og det er fortsatt en gåte om det er to eller tre av dem.


Frode, han andre broren og Jon

Ellers er dagen blitt brukt til sol, bading og shopping i Barcelona! Noen av jentene brukte tid til å shoppe, sjonglere med kniver og utføre tryllekunstner på Ramblaen, sole seg på stranden og jakte på lommetyver.
Så må det nevnes at Runar fant "Havets katedral" så dette blir da dagens kulturelle innslag. Havets katedral er en bok av Ildefonso Falcone som har solgt flere millioner eksemplarer som omhandler byggingen av katedralen Santa Maria del Mar. Bør leses!

Kebablunsj ja, noen av turens voksne deltagere, uten å nevne navn, har forelsket seg i en indisk sjappe ved siden av hotellet som serverer verdens beste kebabtallerken med stor underholdning av indisk musikk på høyttaleren. Kan anbefales for kommende turister til Lloret de Mar.

Hva med jentene da? Her kommer litt intern info fra jentene som ingen er kjent med. De har foretatt sine kåringer på turen og har følgende å melde:

Turens mest solbrente: Alex med Kristine på en god nummer to

Turens mest klumsete: Vildemars, klar seier

Turens seneste oppmøte: Olivia og Emma

Turens mest rotete rom: Thea A, Kristine og Vilde

Turens mest ryddige rom: Pia, Henrikke og Hedda L

Turens guttemagnet: Christina (med et helt fransk guttelag som heier)

Turens latter: Kristine

Turens syvsovere: Henrikke og Emma

Blir blogginnlegg søndag også.....


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline