Revansje, kaffe og bomba

Postet av LIL J01 den 30. Jun 2017

Pressen skal ha sitt, og miljøterapaut og Gopro filmeassistent Frode sørger for at seansen blir foreviget.

Fredag 30.juni startet tidlig, så tidlig at kjøkkenpersonalet ikke hadde begynt å hente inn eggene fra hønene og hvertfall ikke klare for å åpne for bespisning.
Men, alt var timet og tilrettelagt av Reiseleder Jon og bevertningskoordinator Gry slik at alle fikk hver sin pose med mat på bussen til Granollers.

Bemerkelsesverdig stille på bussen til første kamp av naturlige årsaker, uten diskusjon om "vi hadde kjørt denne veien før", uten dunkende musikk og uten "Kongen av campingplassen" som faktisk står på musikkrepertoaret til jentene...(Legger også merke til at flere av de voksne faktisk kan teksten... uten å nevne navn...)

Vel fremme i Granollers, og eneste savnet fra frokosten var kaffe, men stifinner Runar speidet seg frem til en gjemt perle av en kaffebar og vi fikk bestilt kaffe til hele gjengen. Vel, kaffe er kanskje ikke riktig da det var nærmere trippel espresso. Uansett, vi våknet og pulsen kom opp i rød sone allerede før kampen..

Nå skulle tapet mot Konnerud revansjeres, men vi visste at dette var et godt lag, et lag som hadde slått våre overmenn(kvinner) Konnerud med 20-6 dagen før. Forsto at dette var et godt lag, de spilte med det catalanske flagget på draktene og selv om vi ynder å kalle det regionslag, tror jeg nok catalanerne ønsker å kalle det landslag...

Uansett, veldig god start på kampen av jentene. Vi var skikkelig på høyden med Catalanerne, og selv med litt dårlig uttelling på sjansene og med tekniske feil som ble straffet knallhardt ble dette en veldig jevn kamp. Selvtilliten tilbake, og stor motivasjon for neste kamp mot H.Vilamajor!

Felles lagbilde med Catalanerne, mens det danske laget varmet opp målvakt foran oss, som dere ser på noen av spillerne som skjermer seg mot ballene... (Den danske treneren var ikke veldig happy med at vi okkuperte målet når de skulle varme opp, men bildet skulle tas koste hva det koste ville...)

Så dro ferden videre til neste hall hvor vi fikk et par timer til avslapning. Bak hallen var det en park med badebasseng så da ble valget enkelt hvor disse timene skulle befinnes.

Innkjøpsassistent Frode tok med seg Odd Arne (midlertidig assistent til innkjøpsassistenten) på supermarkedtur for å handle inn mat og drikke. Da ble en taxi praiet, kjørte oss til supermarkedet, og sto og ventet mens Frode, Odd Arne og Runar (stifinneren som kom seg til supermarkedet på egen hånd) handlet inn det som trengtes og kjørte oss tilbake. (Runar gikk også tilbake må vite...)
Hele turen med venting utenfor supermarkedet kom på en hundrings, billig i Spania gitt...

Etter mat spanderte Ruben is på hele gjengen, et kjærkomment kaldt innslag i varmen og stor takk til Ruben!

Så, kamp mot H.Vilamajor, et lag som spilte det mest offensive forsvaret vi noen gang har spilt mot. Fremre treer (altså forsvarsspilleren i midten foran) sto nesten ute på midtbanen. Våre jenter brukte litt tid på finne ut av dette spillet, og lå under midtveis i 1.omg. før de forsto at det handlet om at det var godt gammeldags oppvarmingsspill som gjaldt, eller også kalt Hawaii håndball. Men, det funket og jentene kjørte over og vant tilslutt 14-8.

Her takkes det for kampen mot H.Vilamajor. (Lommedalen i hvitt for ikke å skape forvirring...)

Igjen prøvde Markus å forklare ordet "Brøyt" på norsk til spanske dommere og fikk "vindusviskeren" tilbake. Nytt uttrykk, og for uinvidde betyr det pekefinger som beveger seg frem og tilbake.

Uheldigvis tråkket Ragnhild over under kampen og fikk raskt støttebandasje og ispose, og oppfordring til Sjur som har gått over Grønland et par ganger (Altså ikke Grønland i Oslo) at han spenner på seg skiene og pulken og kommer ned til oss med et par krykker.
Takket være vår eminente assistenttrener og Markus sine "høyre hånd på banen og utenfor banen med alt som har med laget å gjøre" #viktigmannpålaget Arvid (The Man!) så fikk Ragnhild sitte på rygge fra bussen til hotellet. Tipper det er noe Ragnhild ikke har gjort på noen år...

Fordelen med å starte tidlig er at man er ferdig med kampene tidlig så det blir strand, basseng, hvile før middag kl. 2000. Den skal spises ute på restaurant.
Gøy å se at jentene løftet seg og kom tilbake, flere som melder seg på og scorer, og nå gjenstår det en kamp igjen i grunnspillet, mot Snarøya lørdag kveld, før vi ser om vi går videre til sluttspill.
De tre beste lagene går videre, og slik det ser ut nå blir Snarøyakampen avgjørende.
Følg resultater her

Så må vi heller ikke glemme #den12mann som det heter på fotballspråket, eller #denåttendemannellerkvinne Anne og Sissel (supporterkoordinatorer) som ufortrødent heier videre uansett hvordan det går sammen med resten av heiagjengen.

I morgen lørdag, Barcelona og kamp mot Snarøya på kvelden.
Følg med på Facebook, mye spennende som legges ut der, og vi har noen godbiter i vente som f.eks. da Arvid tok bomba foran uvitende jenter i poolen. Klissvåte ble de, og filmet ble de av Gopro assistent Frode. Følg med, følg med...

Avslutter med dette bildet av vår fotograf Linnea som tålmodig er med over alt. Bildet er beskrivende for optimisme, ha troen og det er alltid lys i mørke (For å bli litt filosofisk..)

Foto Linnea M0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline