Seleccio Catalana og Vilamajor

Postet av LIL J01 den 29. Jun 2017


Konnerud.
Konnerud er en bydel i den sørlige delen av byen Drammen i Buskerud fylke, som for det meste består av store boligområder. Konnerud har fått status som et velstående strøk iht Wikipedia.

Konnerud IL organiserer mange idretter som Bandy, Fotball, IFO, Orientering, Ski, Sykkel og håndball.
De organiserer også håndball, og har et velidig godt håndballag, og de har mange supportere med kubjeller, trommer og trompeter.
Det merket vi i siste kamp torsdag 29.juni.
Vi tapte, men idretten er fin sånn at det går opp og ned og man kan alltid slå tilbake :-) Det har vi mange eksempler på. Men det skal Konnerud ha, de var gode til å spille håndball.


Høydepunktet under kampen var når Markus prøvde å forklare dommeren på norsk at "brøyt" er det samme som bulldoser. Men heller ikke da han viste dommertegnet til dommeren forsto den spanske dommeren hva han mente. Da oppsummerte Markus det hele med "I am right!"

Vi har en liten, men trofast, tilskuerskare som støtter opp hver kamp, og med en snittpuls langt over i rød sone gjør fansen sitt beste i å oppildne spillerne. (Mannen ved siden av Runar helt til venstre aner vi ikke hvem er)

Miljøterapaut Frode med ansvar for mat og drikke til spillerne har som tidligere nevnt flere roller, og blir kjørt hardt av transportkoordinator Runar når de sammen har ansvaret for rekognosering av neste område vi skal inn i, samt innkjøp til dryppende frysebager. Gnagsåret blir større og blir nå karakterisert som "kjøttsår" som vi sier på Sørlandet, som Anne sier.


Bussturen hjem fra Granollers tilbake til Lloret de mar ble det en diskusjon om vi hadde kjørt nettopp denne veien før, og om vi hadde kjørt denne veien til Granollers. Vi vet ikke om det var et utslag av varmen, eller om det var et forsøk på polarisering av meninger eller om det rett og slett var et tilfelle av manglende tilstedeværelse av stedsans som medførte ordvekslingen, men Arvid hadde rett og konkluderte med at "det er vanskelig å bestride fakta!"

Lørdag blir det en tur til Barcelona for jentene på dagen før vi møter Snarøya til dyst senere på kvelden. Og ja, vi skal faktisk ta buss sammen med Snarøya til Barcelona så da får vi god tid til å bli kjent før vi skal spille mot dem.

Vi har som kjent flere posisjoner i denne gruppen, og Gry har en viktig rolle som bevertnings - og severdighetskoordinator. (Vi har fjernet alle sjefstitlene, kun Markus og Jon som har sjef bak tittelen)
Hun har organisert og tilrettelagt for turen til Barcelona, og ligger godt an til opprykk.

Men, over til det sportslige og tittelen på dette innlegget, Seleccio Catalana og Vilamajor.
Det er lagene vi møter fredag 30.juni. Seleccio Catalana gleder vi oss til å møte kl. 0900, det er regionslaget til Catalonia og slike lag er det gøy å spille mot. Les mer om Seleccio Catalana her hvis du kan spansk, og mer om laget vi møter senere på dagen H.Vilamajor her

Vi vil fortsette å oppdatere resultater underveis, filme litt live og gjøre opplevelsene her i Granollers tilgjengelige for dere i Norge også :-)

Og, ja, jentene har det bra!

Vi satser på at jentene i kampene fredag er like fokusert og viser like mye vilje som uglen under!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline