Trening, regn og bølger

Postet av LIL J01 den 28. Jun 2017

Første dag i Lloret de mar.

De aller fleste jentene hadde sovet godt, og dro avgårde på trening etter frokost.

Frode Ludviksen har fått noen spennende og viktige oppgaver på turen. For det første er han ansvarlig for bilder og videoer som skal samles i en Drop box katalog. Bilder vi kan bruke til denne bloggen f.eks.

En annen viktig ting han er ansvarlig for er å sørge for drikke til jentene. Det er, og blir, varmt og behovet for å sikre væskebalansen er stor. Han skred til verket med pågangsmot og iver. Kjøpte to frysebager som skulle gjøre nytten. Fylte de med vann og isbiter og fikk med seg Runar til å bære til treningsfeltet sånn ca 20 minutter unna hotellet.

Det var to karer som kom med dryppene frysebokser opp til treningsfeltet, frysebagen holdt ikke helt hva de lovet. Men vannet var kaldt :-)

Første treningen gjennomført, god innsats og jentene begynner å bli klare for to kamper torsdag 29.juni.

Onsdagen startet med sol, og det så lenge ut til at slik skulle det bli, men dengang ei. Turistene som var med ned til Granollers nøt av solstrålene ved hotellets basseng før noen små dråper lurte seg ned fra himmelen.
De første dråpene ble fort avfeid med at "dette går for over", men skur nummer to var så kraftig at det ikke var noe håp om tørre håndklær og tørre klær på en stund. Tordenskrall fra himmelen gjorde også sitt til at man trakk innendørs.

Men, været er ikke som i Norge og regnværet forsvant fort.

Etter lunsj ble det en runde på stranden for alle med noen solide bølger

Bilde tatt av Runar Skarnes som tok en for laget og ofret seg for blinkskuddet...0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline