Sponsoravtale Bærum Bygg og Graveservice A/S

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 11. Sep 2018

Vi har tegnet en sponsoravtale med Bærum Bygg og Graveservice A/S

De har ansvarsrett på graving, inkludert graving av kloakk og vei. De har også ansvarsrett på bygg, og kan bygge opp til 6-mannsbolig, samt god erfaring med betongarbeid.

Skal du pusse opp, kan de gi deg et tilbud på arbeid i henhold til norsk standard innen rehabilitering, nybygg, tilbygg, bad, kjøkken og betongarbeid.

Vi takker for tilliten og håper på et produktivt samarbeid.0 Kommentar

Sponsoravtale Norsk Rørteknikk AS

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 10. Sep 2018

Vi har tegnet en sponsoravtale med Norsk Rørteknikk AS 


De utfører kamera inspeksjon og rensning av vannrør.
Trase påvisning av rør og lekkasjesøk.


Vi takker for tilliten og håper på et produktivt samarbeid. 


0 Kommentar

Profier AS går inn og sponser jenter 04

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 7. Sep 2018

J04 har tegnet vi en sponsoravtale med Profier AS.  Deres målsetning er å være en ledende og ettertraktet samarbeidspartner i utvikling av eiendommer og eiendomsprosjekter. 

Avtalen vil gi oss en kjærkommen inntekt til lagkassen. Vi gleder oss til å være gode ambassadører for et spennende selskap.


0 Kommentar

Haslum Cup i Lommedalshallen i helgen

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 18. Aug 2018

Haslum cup blir gjennomført i Lommedalshallen i helgen. Det er første gang Lommedalens Håndball er medarrangør for arrangsementet.

Haslum Cup har rekord i år med hele 346 påmeldte lag, gutter og jenter fra 9 til 18 år. Cupen spilles i 15 haller, fra Øraker i Oslo til Leikvollhallen i Asker, med Nadderud Arena som hovedsete for cupen.

Cupen er en skikkelig dugnad, det er J04 og J02 som står for arrangementet - Vi er helt avhengig av innsats fra spillere og foreldre i kiosker, billettsalg, kakebaking og vaffelsteking - stor takk til alle som bidrar på ulike nivåer. Dette gir oss verdifull inntekt til lagskassene, så støtt opp og ta turen til Lommedalshallen i helgen, her er det kamper fra morgen til kveld både lørdag og søndag.0 Kommentar

Lommedalen J04 starter blogg

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 30. Jun 2018

I inneværende sesong har Spond, Facebook, LIL hjemmeside og Min Håndball blitt benyttet som kommunikasjon og informasjonskanal. Det gjør det vanskelig å få med seg og finne tilbake til informasjon som er gitt tidligere. Vi ønsker å samle informasjon til ett sted og har derfor laget en egen blogg hvor man kan abonnere på nyhetsoppdateringer.

Bloggen finner du her på denne adressen:

http://lommedalenhandballj2004.blogspot.com/

Legg inn mailadressen din i bloggen vår så blir du oppdatert når vi legger ut nyheter0 Kommentar

Terminliste for sesongen 2018/2019

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 27. Jun 2018

2. september braker det løs og Lommedalen 2 åpner mot Njård 3 i Njårdhallen, mens vi må vente til 9. september for å se Oppegård mot Lommedalen 1 i Greverud Idrettshall.

 

Som kjent har vi også i år to lag. Et lag på nivå 1 og et på nivå 2.

 

Terminliste:

Regionserien J14 avd. 34 Lommedalen 1

Regionserien J14 avd. 43 Lommedalen 2


Vi ønsker jentene lykke til med ny sesong


0 Kommentar

Sterk prestasjon av J04 i Norges største Håndballcup!

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 21. Mai 2018


Lommedalens IL stilte med J04 og J02 i Fredrikstad Cup i år.

J04 stilte med 13 jenter som for tredje året på rad deltok i Fredrikstad Cup. I år var det over 80 lag som deltok, og J04 klassen var den klart største på hele turneringen!

Jentene viste gjennom hele helgen strålende innsats, meget godt humør og en heiagjeng på benken andre lag skulle bli misunnelige på. Med seks innbyttere i hver kamp viste jentene at uansett hva som skjedde så var det laget som gjorde det sammen!

Med sosialkomiteen i front med Annika, Hanne og Hanne Sofie som "Skolesjefer" ble det en super overnatting og god team building for jentene.


Vi satte mål før kampene, og et av målene var å være raske ut av startgropen slik at vi ikke måtte "hente" oss inn igjen.

Dette løste de til fulle, og med Usain Bolt start ut i første kamp mot Oppsal 3 så ikke jentene seg tilbake før det sto 16-9 til Lommedalen. 

De to første kampene ble spilt i Borgehallen lørdagen, og kort tid etter ble det ny kamp mot Kodal. Nok en gang full trøkk fra start og det ble ny seier 12 - 6. Da var det klart at det kun var opp til jentene om det ble A eller B-sluttspill.

Søndagen startet på utebanene på Merkur under strålende sol og skyfri himmel. Nå skulle kreftene måles mot et av Regionens beste lag, Ull/Kisa. Igjen var det klampen i bånn fra start og vi holder Ull/Kisa til uavgjort de første 13 minuttene, men vi fikk noen balltap som de straffet oss på og rushet inn ledelsen og til slutt seieren de siste minuttene. Alt i alt en kjempekamp av jentene mot laget som kom på 3.plass i A-sluttspillet i serien.

Da ble det skjebnekamp mot Øyestad fra Arendal om det skulle bli A eller B-sluttspill. Heltente jenter hadde bestemt seg for igjen å kjøre hardt fra start. Det var ikke noen tvil, 16-5 på 20 minutter forteller alt om styrkeforholdet i kampen. 

Glade jenter etter seieren mot Øyestad:


Da ble det 1/16 dels finale mot Lørenskog som vant serien etter jul, men som vi slo i Lommedalshallen som eneste lag i seriespillet. 

Det var et revansjesugent Lørenskog som stilte til start mot Lommedalsjenter som virkelig ville være et døgn til på cupen.

Det ble en knokkelkamp av dimensjoner, totalt fire utvisninger, gule kort og knallharde taklinger. Lagene vekslet på å lede, og vi gikk til pause med uavgjort 7-7. (Sluttspillet ble spilt 2x12)

Så tettet jentene solid igjen i forsvar, ledet av strålende målvaktsredninger som gjorde at jentene til slutt vant 10-7. Lørenskog scoret ikke ett mål i andre omgang! En kjempekamp, og nytt døgn på skolen.

Mandag morgen, 1/8 delsfinale mot Kråkerøy som vi har møtt flere ganger før med både tap og seier. Vi visste det ble en tøff kamp. 


Det ble det også, tett og jevnt hvor lagene byttet på å lede, før Kråkerøy ble for sterke på slutten og rykket fra.

Da var Cup-eventyret i Fredrikstad Cup over for denne gang, vel vitende at J04 ble topp 16 i Norges største Håndballcup, ga finalelaget Ull/kisa kamp til døren og at jentene virkelig har vist lagånd og figthing spirit!
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline