Arrangementer i 2017.

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 19. Des 2016

Når det er håndballkamper i Lommedalshallen, har Lommedalen Håndball ansvaret for arrangementene. Alle gruppene (årskullene) må bidra til arrangementspoolen. Arrangementspoolen består av alle som 1) ikke har verv i styret/ egen gruppe 2) ikke inngår i sekretariatspoolen.

Inntekter fra billettsalg og kafe går inn til felleskassen i håndballgruppen. Denne skal dekke kretskontingenter, dommerutgifter, halleie, etc. Videre vil hver gruppe bli tildelt midler fra deler av overskuddet etter en fordelingsnøkkel.

Vedlagt finner dere en oversikt over våre arrangementer i 2017, hold av datoene!

Tonje (Hedda, mamma) er arrangementsansvarlig for J04, hun sender ut er redigert versjon etter jul

Arrangementoversikt våren 20170 Kommentar

Snart klar til bruk igjen

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 23. Sep 2016

Det nærmer seg ferdigstillelse og resultatet ser veldig lovende ut.

Det er bare å glede seg til å ta i bruk det nye gulvet når treninger og kamper starter opp igjen etter høstferien.


Foto: Jan Hjelle


0 Kommentar

Terminlister for sesongen 2016/2017

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 4. Sep 2016

Endelig er håndballsesongen i gang. J04 har i år to lag påmeldt et i nivå en og et i nivå to.

Disse spiller i region øst i regionsserien - J12 avd 14 og avd 24.

Terminlister og resultater for de to lagene finner du her:


Lommedalen

Lommedalen 2


Vi ønsker jentene lykke til med årets sesong.
0 Kommentar

Gratulerer med en sterk andreplass til J-12 i Nesjar Cup 2016

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 12. Jun 2016

Det var en svært spent gjeng med jenter som var klar for dagens 8. delsfinale. Hei IL hadde slått ut Stag og var vår motstander. Våre jenter var spillemessig overlegne, selv om resultatet tilsier noe annet. Vi vant iallfall kampen 3 – 6 og det var en lykkelig gjeng som kom seg videre til kvartfinalen.

I kvartfinalen ventet Tune fra Østfold, et godt lag som kun hadde avgitt poeng mot Gulset, som kom helt til semifinalen. De møtte et heltent Lommedalslag, og lagene fulgte hverandre hele veien. Det sto 4 – 4 til pause. Med et minutt igjen av andre omgang gikk Tune opp i ledelsen 7 – 6, i et dramatisk sluttminutt presset Lommedalsjente på for en utligning. Kun 2 sekunder før slutt klarte de å få satt ballen i mål, slik at resultat endte uavgjort 7 - 7. Det måtte derfor ekstraomgang til og det skulle avgjøre på den mest spennende måten «Sudden death». Tune startet med ballen og gikk i angrep, men våre jenter sto imot. Vi fikk kontroll på ballen og etter noen nervepirrende sekunder lå den i nota, bak Tunekeeperen.

I semifinalen ventet Herulf fra Moss som var ubeseiret, men mot «aggressive» Lommedalsjenter klarte de ikke å stå imot. Kampen endte til slutt 6 – 1 og jentene var klare for sin aller første finale.

Finalen gikk i Nesjarhallen og på motsatt banehalvdel sto Halsen, et lokalt lag fra Larviksområdet, som samarbeider tett med eliteserieklubben Larvik. Trent av Lina Olsson Rosenberg. Hun spilte på det norske landslaget som tok sølvmedalje i EM 2002. Hun ble årets spiller i norsk eliteserie i 1996 og 1997. Altså ingen hvem som helst i håndballsammenheng. Våre jenter starte kampen friskt og var i ledelsen 2 – 1 halvveis inn i første omgang, Ved pause hadde Halsen gått opp i ledelse 4 – 3. Ut over i andre omgang raknet det litt for slitne jenter fra Lommedalen, finalen endte med tap 13 – 4.

For å sette prestasjonen litt i perspektiv ble det i årets utgave av Nesjar Cup påmeldt 162 lag, hvor av 18 lag var J12/J-2004. I denne puljen ble det totalt spilt 49 kamper. Å ende opp på en andreplass er en veldig sterk prestasjon, som jentene skal være veldig stolte av. Dette lover godt for årene som kommer og det skal bli spennende å følge dem videre.


0 Kommentar

Jenter 12 til sluttspill i Nesjar Cup 2016

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 11. Jun 2016

For tredje året på rad deltar jenter J12/J-2004 i Nesjar Cup. På cupens første dag har jentene gjort sine saker godt og feide igjennom gruppespillet uten tap hvor de endte opp som gruppevinnere med en total målforskjell på 32 – 16.

I den første kampen slo jentene den tapende semifinalisten fra A-sluttspillet i Fredrikstad Cup, Vestby 16 – 10. Et svært godt resultat og noe i nærheten av årsbeste av jentene fra dalen. I den andre kampen var det Pors som ikke kunne stå imot godt spillende Lommedalsjenter som vant 11 – 4. I tredje og siste kampen, slapp jentene seg ned et nivå, men det ble allikevel seier 5 -2 over Asker.

I morgen venter vinneren mellom Hei IL og Stag i 8. delsfinalen. Vi håper på seier og videre spill i sluttspillet.


0 Kommentar

​Håndballsesongen 2016/2017

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 4. Jun 2016

Terminlisten for håndballsesongen 2016/2017 er ikke ferdig enda, men puljene på hvem vi vi skal møte i seriespillet er bestemt.

J12 avd. 14, som skal møte:

Asker

Haslum

Jar

Kjelsås

Lommedalen

Stabæk

Ullern

Vestli

Vålerenga

Øvrevoll Hosle


J12 avd. 24, skal møte:

Bygdø Monolitten

Haslum 2

Jar 2

Jardar/Nesøya

Lommedalen 2

Njård 2

Snarøya

Ullern 2

Vollen

Øvrevoll Hosle 2


Regionstyret har foran sesongen 2016/2017 vedtatt å fjerne fokuset på å vinne i klassen J/G 12 år – hvor man håper at fokuset kan bli at alle får spille mer og får en mulighet til å utvikle seg uten å føle at man ikke er god nok. Derfor er følgende endringer gjort for sesongen 2016/2017:

I J/G 12 år inviteres det til spill på 3 nivåer.

J/G 12 år gjennomføres som en «aktivitetsserie» (vanlig dobbel serie) sesongen 2016 /2017, uten sluttspill etter jul.

Det blir uansett spennende å følge de flinke jentene fra «dalen».


0 Kommentar

Nesjar cup 2016

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 26. Mai 2016

Nesjar IF arrangerer helgen 10 - 12. juni midtsommerturneringen, Nesjar cup for 40 gang i år. Lommedalen jenter 12 stiller i år med et lag. I gruppe spillet møter jentene Vestby, Asker og Pors.

Kampresultater

Vi håper på fint vær og ønsker jentene lykke til i turneringen.


0 Kommentar

Sluttspill jenter 12 i Fredrikstad Cup

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 16. Mai 2016

Det var to tente lag som var klare til kamp i dag tidlig. Første ut var lag 2 som skulle spille 8-dels finale i B-sluttspillet mot Borre. Lommedalsjentene viste fra første minutt at de skulle styre denne kampen og vant komfortabelt 10 – 4. Lag 1 hadde spilt seg frem til 8-dels finale i A-sluttspillet og møte et toppet Fjellhammer lag. Det ble svært spennende og lagene fulgte hverandre hele veien, og det måtte ekstraomganger til etter 9 – 9 ved fulltid. Det ble en hektisk avslutning og Fjellhammer trakk til slutt det lengste strået og vant 11 – 10, til stor skuffelse for jentene fra Lommedalen.

I kvartfinalen møte Lag 2 Frogner. Det ble igjen en spennende kamp, og lagene fulgt hverandre tett. Det var en svært lykkelig gjeng med Lommedalsjenter som avgjorde kampen i nesten siste sekund og vant 5 - 4.

I semifinalen var Skiptvet motstander. Lommedalsjentene begynte nok å bli litt slitende og følte nok også en lang cuphelg med mange inntrykk. De kom dessverre tidlig bakpå mot raske Skiptvetjenter og når skuddene i tillegg oftere traff treverket enn nettmaskene så ble det vanskelig. Jentene tapte kampen 9 – 6.

Det har vært en kjempeinnsats av alle jentene på begge lag, som deltok for første gang i Norges største håndballcup. Vi gleder oss til fortsettelsen!


0 Kommentar

Lommedalen jenter 12 i Fredrikstad Cup

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 15. Mai 2016

Lommedalen’s jenter 12 stiller med to lag i Norges største håndball cup i Fredrikstad. I løpet av tre dager spilles 2021 kamper, fordelt på 706 lag fra hele Norge. Statistisk skal det scores godt over 28 000 mål og hele 15 stolte vinnere av Norges største håndballfest skal kåres.

Så langt har jentene fra Lommedalen klart seg veldig godt. Lag 1 feide unna all motstand i gruppespillet og slo i tur og orden Kodal, Frogner og Høybråten/Stovner før de spilte uavgjort mot Rolvsøy og er klare for 8 -dels finale i A-sluttspillet mot Fjellhammer i morgen mandag.

Mens jentene på lag 2 har hatt mye stolpe ut i to uavgjorte kamper mot Lunner og Øssia, et unødvendig tap mot Oppsal og en seier mot Fet. Kom de til 16-dels finalen i B- sluttspillet hvor de feide Høybråten/Stover av banen, slik at de også et klare for 8-dels finale i morgen tidlig.

Det er en sliten men glad gjeng med jenter som var svært fornøyde etter en lang dag på håndballbanen.


0 Kommentar

Fredrikstad Cup 2016

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 17. Apr 2016

Jenter 12 (04) skal i år delta i Fredrikstad Cup 2016, som arrangeres i solfylte Pinsedager fra den 13-16. mai.

Vi har meldt på to lag.

Kampoppsettet er nå lagt ut og du finner det ved å klikke på linkene under:

Lommedalen 1

Lommedalen 2


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline