J02 imponerte i Norges største Håndball-cup

Postet av LIL J02 den 21. Mai 2018


Lommedalens IL stilte med to lag i Fredrikstad Cup i år, J04 og J02. 

J02 har hatt en god sesong med 1/8 delsfinale i Regionscupen og semifinale i B-sluttspillet i Oppsal Arena.

Nå var det Fredrikstad Cup som sto for tur!

Jentene overnattet på skole, og spilte sine første kamper lørdag I Øssia som det så fint heter i Østfold :-)

Første kamp var mot Svolvær, et lag som vant serien i Nord Norge i år. Jenten ga seriemesterne kamp men kom til kort og tapte 10-15. Et virkelig anstendig resultat mot et meget godt lag!

Neste kamp var mot Lillestrøm, som spilte i A-sluttspillet på nivå 1 forrige sesong. Nok en gang biter jentene seg fast og ga A-sluttspillet kamp selv om det ble tap. 

J02 viser at de holdt nivået til et par av de beste lagene i J02!

Søndag fikk jentene igjen for den gode innsatsen og jobbingen. Da var det kamper i Kvernhuset og det ble seier mot Ull/Kisa! Et lag som har spilt nivå 1 i alle år fikk bank av jentene med 6-10! Imponerende!

Så ble det avgjørende kamp mot Klyve fra Telemark som også jentene vant, 16-12 som gjorde at J02 kvalifiserte seg til B-sluttspillet i Fredrikstad Cup!

Så gikk turen til Merkur søndag kveld med 1/8 delsfinale mot Hønefoss, et lag som spilte i A2 i region sør denne sesongen. 


Nok en gang imponerte jentene og vant 13-11 !! Ny natt på skolen og kvartfinale mandag morgen. 


Motstander ble Gresvik som denne sesongen spilte i B1 i nivå 1. Ny nivå 1 skalp av jentene med seier med ett mål, 13-14 og jentene fortsetter med å imponere og er klare for semfinalen i B-sluttspillet!

Nytt lag fra seriens A-sluttspill som motstander, Lørenskog. Skulle J02 klare det samme som J04, og slå Lørenskog?

Motstanden ble for sterk, og Lørenskog vant til slutt 16-11.

Uansett - en imponerende cup av J02 som slo ut Nivå 1 lag på rad og rekke!

Gratulerer!!


0 Kommentar

J15 - topp 4!

Postet av LIL J02 den 28. Apr 2018


Da er sesongen også over for J15 som avsluttet med semifinale i nivå 2 sluttspillet i Oppsal Arena lørdag 28.april.

Sesongen for J15 startet 2.september 2017 med kamp mot Bækkelaget i Lommedalshallen for LIL 2 og Bygdø Monolitten 17.september. Deretter er det spilt 30 seriekamper for begge lagene.

J15 gjorde også sakene godt i Regionscupen hvor alle deltar uansett nivå i serien. Lommedalsjentene endte til slutt opp med tap i 1/8 delsfinalen mot Eidsvold IF. 

LIL 2 endte med 7 poeng, og sterke kamper mot Haslum, Fjellhammer, Bøler og ØHIL. LIL 1 endte på 2.plass etter 11 seire, ett uavgjort og kun fire tap. Sluttspillplassen ble sikret etter seier mot Jardar/Nesøya i nest siste seriekamp. En god uavgjortkamp i siste serierunde ble til 23 poeng og kvartfinalespill i sluttspillet.


Totalt har begge lagene scoret 601 mål i seriespill i år. Det er et snitt på 20 mål pr.kamp. 

LIL 1 til kvartfinalen mot Halden.

Før Lommedalsjentene kunne ta turen til Oppsal Arena og sluttspillhelg måtte Halden overvinnes hjemme i Lommedalshallen. Kampen ble spilt 22.april og etter en tett og jevn kamp kunne jentene juble for seier med fire mål og plass i Sluttspillfinalene i Oppsal Arena.


Oppsal Arena er kamparena for Nivå 2 sluttspillsfinalene. 


Lørdag 28.april ble det semifinale mot Oppsal. Et lag jentene slet skikkelig med høsten 2017 og klarte oss bedre mot våren 2018. 

Jentene var enige om uansett utfall skulle man nyte atmosfæren og stemningen av å være i en arena med semifinaler i sluttspillet. Man skulle gå ut å ha det gøy på håndballbanen. 

Det ble tap mot et meget godt Oppsal-lag, men vi spilte en meget god 2.omgang hvor jentene scoret 12 mål og ga Oppsaljentene kamp.

Til slutt ble det tap 18 - 30 og finalen blir mellom Oppsal og Nordstrand.

Uansett har jentene levert en kjempesesong og prestert solide resultater på håndballbanen samtidig som de alltid viser innsats, humør, lagfølese og fighting spirit!

Sesongen 2017 - 2018 er slutt, Lommedalsjentene endte som topp 4 i Region Øst av over 60 lag i seriespill. All honnør til jentene!

0 Kommentar

J02 til Sluttspill

Postet av LIL J02 den 6. Mar 2018

Bilde er fra en kamp mot Bækkelaget. Foto Ketil Fodstad

Avgjørende kamp mot Jardar/Nesøya

Lommedalsjentene møtte tirsdag kveld Jardar/Nesøya til kamp i Combihallen og jentene måtte vinne kampen for å sikre en topp 2 plassering som ga 1/8 deslfinale og sluttspill i Region Øst.

Med Asker og Snarøya jagende bak på tabellen, så var det 2 poeng som gjaldt for ikke å være avhengig av andre resultater. Jentene kunne avgjøre dette selv.


Seriespillet 2017/18

I seriespillet for laget i avdeling 45 som startet 17.september borte mot Bygdøy/Monolitten har J02 spilt 14 kamper, vunnet 10 og tapt 4 som gjorde at de før kampen mot Jardar lå på den viktige 2.plassen. 

Jentene har slått Snarøya to ganger, ett lag som kom til Sluttspillet i fjor. 

J02 har i år hatt to lag i seriespill, og laget jentene har i avdeling 41 spilte to meget gode kamper lørdag og mandag. Vi var nære på å slå Nordstrand 2 på lørdag, og spilte så en god kamp mot ØHIL mandag hvor det ble seier med fire mål. 

Totalt har begge lagene spilt 30 kamper denne sesongen, inkludert Regionscupen der laget kom helt til 1/8 delsfinalen.


Jardar/Nesøya - Lommedalen 19 - 33

Det ble en spennende start på kampen hvor jentene lå under fra start men tok raskt grep om kampen og viste godt og hurtig angrepsspill. Til pause sto det 14 - 11 til Lommedalen. Vi ble enige om enda større aggressivitet i forsvar, skape brudd, få tak i ball og rushe. Samt enda større balltempo i angrep. Jentene leverte varene til de grader og vant kampen til slutt med 14 mål. En solid innsats av jentene som nå er klare for sluttspillet uavhengig av hvordan Asker og Snarøya gjøre det i sine siste kamper.


En solid honnør til en flott gjeng med håndballjenter som har jobbet hardt for dette i lang tid. Et lag med godt humør, alltid god innsats og supert samhold. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline